Hieronder vind u een aantal veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Hoe lang vantevoren moet ik reserveren?

Ballondecoraties kunt u het beste 4 weken vantevoren bestellen. Zo hebben we voldoende tijd om samen te overleggen welke decoratie het beste past.

Last minute doen we ook, maar dit is sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van tijd.

Schminken en ballonnenclown kunt u het beste zo snel mogelijk reserveren, aangezien dit op volgorde van binnenkomst word gereserveerd.

 

Betalingen:

Particulieren mogen het bedrag overmaken of op de dag zelf betalen. (dit geldt niet voor ballondecoraties, deze dienen uiterlijk 1 week vantevoren op de rekening te zijn bijgeschreven).

Bedrijven hebben een betaaltermijn van 14 dagen.

 

Ik wil annuleren, kan dat?

Bij annuleren brengen wij kosten in rekening. Dit heeft er mee te maken, dat wij kosten hebben (kunnen) maken (ballondecoraties), en dat wij voor u de tijd hebben gereserveerd, waardoor wij andere opdrachten niet hebben kunnen aannemen.

Annuleringskosten bij meer dan 4 weken voor het entertainment/ballondecoratie, 10%, bij 4 weken van te voren 25%, bij 2 weken van te voren 50% en bij 1 week van te voren 75%, 2 dagen van te voren 100%. De minimum annuleringskosten zijn € 50. Boekt u binnen 1 jaar opnieuw, dan worden de kosten daarvan in mindering gebracht. Alleen bij zeer ernstige onvoorziene omstandigheden kan van bovenstaande afgeweken worden.

 

Ophalen of bezorgen?

Ophalen is uiteraard gratis. Bezorgen bij bestellingen vanaf € 70.

Voor bezorgen rekenen wij € 0,50 per km, met een minimum van € 10.

 

Wanneer leveren jullie?

Leveren 7 dagen in de week.

Ophalen kan op afspraak.

 

 

Schmink4all  |  info@schmink4all.nl